Conceptual

Onderscheidend in loungebanken, stilte-cabins en modulariteit in zitelementen. Specialist in flexibele zitoplossingen voor visuele en auditieve privacy voor het werkgebied en cabins voor afzondering waarbij aandacht voor kwaliteit, comfort en akoestiek vanzelfsprekend is.

S-TUDIO

Cabin Booth

Cameo

Chorus

Clark

De collectie van het Nederlandse Conceptual kenmerkt zich door producten, die communicatie, creativiteit en innovatie op de werkvloer stimuleren met lounge- en zitmogelijkheden voor het ‘andere’ kantoor en met slimme oplossingen in de publieke ruimte, waarbij iedere vierkante meter slim benut wordt. 

Het Nederlandse Conceptual laat zich inspireren door de veranderende omgeving als gevolg van digitale ontwikkelingen. Draadloze apparaten zoals smartphones en laptops hebben mensen mobiel gemaakt. Deze apparaten bieden keuzevrijheid en flexibiliteit binnen onze omgeving. Dit zijn projectmeubelen die mensen optimaal ondersteunen. Conceptual staat voor creatieve combinaties, voor activity based working in een open kantoor omgeving of slimme opstellingen in de publieke ruimte, waarbij elke vierkante meter slim benut wordt.

Wat zijn de voordelen van projectmeubilair van Conceptual?

  • Modulaire series voor de meest veelzijdige werklandschappen
  • Geschikt voor intensief gebruik en reiniging in openbare ruimten
  • Oplossingen voor akoestiek en privacy
  • Knock-down verpakking en snelle montage
  • Nosag-veren in de zitmodules voor extra zitcomfort
  • Speciale stiksels voor een kreukvrije uitstraling van de stof
Projecten