Iduna

Virtuozen met staal en aluminium – Specialist in bibliotheken, kasten, werkplekken, vergadertafels etc. waarbij kenmerken als stoer – puur – staal – detail – slim en eenvoud voorop staan.

Nester

Kasten

Lockers

Over Iduna

Sinds de oprichting in 1994 biedt Iduna vanuit het Portugese Braga interieurarchitecten en opdrachtgevers functionele oplossingen in staal. 

De collectie bestaat uit vergadertafels, bartafels, bureaus en work stations, kasten en opbergsystemen. Oplossingen variëren van een standaard assortiment dat flexibel is dankzij vele opties en uitvoeringen, tot de creatie van ‘specials’ en project gerelateerd maatwerk. 

Iduna biedt talloze mogelijkheden voor afwerking en uitvoering; hierdoor wordt een basisproduct een perfect passend onderdeel van het interieur. Iduna’s staalvirtuozen bieden de meeste producten aan in blank of gepoedercoat staal, met keuze uit ruim 40 kleuren. Naar wens kan het staal ook in een andere kleur gespoten worden. Kortom, Iduna is dé partner voor specials en project gerelateerd maatwerk in staal. 

Projecten