Wagner

Onderscheidend in bureau- en vergaderstoelen. Specialist in daar waar kwaliteit, comfort en gezondheid bij bureau- en vergaderstoelen samenkomen, dat is Wagner!

Ergomedic

W2010

W-Cube

Het Duitse Wagner. Functioneel design met de focus op zitcomfort. Het welzijn van de mens is het uitgangspunt.
Ergonomische vormgeving die mee beweegt.

Design dat meebeweegt

Bij Wagner hebben ze het zitten niet opnieuw uitgevonden, wel simpelweg beter gemaakt. Al jaren investeert Wagner in onderzoek en innovatie, met als resultaat het Dondola patent; een zitsysteem dat ‘bewegend zitten’ mogelijk maakt. Het uiteindelijke doel is het voorkomen van rugklachten en het zorgen voor betere prestaties.

‘Design dat meebeweegt’ is het uitgangspunt van designer Stefan Diez, die het driedimensionaal beweegbare Dondola-systeem heeft ontworpen. De huidige Dondola® 4D-technologie maakt een vierassige beweging van het bovenste deel van de stoel mogelijk, waardoor de natuurlijke beweging van de zittende persoon wordt gevolgd. Hierdoor ondersteunt de stoel een dynamische zithouding en ervaart de gebruiker meer bewegingsvrijheid.

Wagner collectie

Stoelen van Wagner worden toegepast in kantoren en openbare ruimtes. De collectie zitmeubilair varieert van ergonomische bureaustoelen tot de uiterst comfortabele W-Cube voor vergaderruimtes en boardrooms. Voor bedrijfscafé of -restaurant heeft Wagner een serie retro stoelen en krukken, geïnspireerd op klassieke ontwerpen uit de jaren 60 en 70. En zoek je stoelen voor een huiselijke sfeer in een professionele omgeving? Ook dan zijn er talloze mogelijkheden in de collectie van Wagner:

Proefzitten op een Wagner stoel?

Een stoel op proef op locatie of een afspraak in onze showroom? Bel voor een afspraak. Onze adviseurs praten je graag bij over de toepassing en mogelijkheden voor jouw project.

 

Projecten