Over SV

SV bestaat uit een enthousiast team van specialisten, adviseurs en monteurs. Het team biedt opdrachtgevers, architecten, huisvestingsadviseurs en design & build aantrekkelijke meubelcollecties en ondersteunende services voor de moderne hybride werkomgevingen en andere uitdagende interieurvraagstukken die inspireren, boeien en verbinden, elke dag opnieuw.

Anders denken,
anders inrichten,
dat werkt!

Sinds onze oprichting in 1978 weten wij: een interieur dat wérkt, gaat verder dan een verzameling meubelen. Het is vooral slim, flexibel en eigentijds vormgegeven en altijd berekend op veranderingen.

Dit vraagt om een andere manier van kijken, denken, ontwerpen, produceren en inrichten. Door samen te werken met  opdrachtgevers, architecten, huisvestingadviseurs en design & build in combinatie met onze zorgvuldig geselecteerde Europese fabrikanten krijgen wij dit voor elkaar, iedere keer weer.

Onze meubelcollecties zijn uniek, duurzaam, tijdloos en tegelijk eigentijds. Het interieur gaat hierdoor jaren mee. De inrichting wordt in samenwerking continue aangepast aan de manier van werken van jouw organisatie. Hierdoor zullen we jouw organisatie altijd optimaal faciliteren!

Ons uiteindelijke doel is een bijdrage aan professionele en publieke ruimtes die inspireren, boeien en verbinden – en die het beste uit mensen halen, iedere dag opnieuw.

Al onze eigen Europese merken hebben hun specifieke signatuur. Je komt onze collecties tegen in (hybride) kantoren, bibliotheken, scholen en universiteiten, publieke ruimten etc.

Onze werkwijze / Projectaanpak

Dagelijks zijn wij op zoek naar oplossingen voor de interieurvraagstukken van morgen. Iedereen betrekken wij hierbij, van ons eigen team van adviseurs, interieurspecialisten en monteurs tot onze opdrachtgevers en de architecten met wie wij specifieke ontwerpoplossingen creëren. Door als collectief op te trekken in het gehele traject – van advies, ontwerp, productie en installatie tot gebruik, hergebruik en onderhoud – kunnen wij succesvol bijdragen aan professionele en publieke ruimtes die wérken en die het beste uit mensen halen, iedere dag opnieuw.

We zijn nieuwsgierig naar jouw interieurvraagstuk en helpen je graag verder. Maak een afspraak voor een bezoek in ons clubhuiskantoor en laat je vrijblijvend informeren.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Projecten