Brunel Delft

Voor de locatie van Brunel in Delft heeft Heyligers architects een nieuw werkplekconcept en huisstijl ontwikkeld. Het creëren van een huiselijke sfeer was hierbij het uitgangspunt, net als dat het kantoor geschikt moet zijn voor hybride werken. De oplossing is gevonden in de collectie van Conceptual Furniture Design.

Project Brunel, locatie Delft
Opdrachtgever Brunel
Architect Heyligers Architects

Los meubilair SV Collection
Periode november 2022
Fotografie Wouter van der Sar

Over dit project

Brunel werft personeel voor diverse vakgebieden. Een belangrijke business unit is engineering, die zich bezighoudt met de energietransitie. Brunel ondersteunt deze transitie en laat dit onder andere zien door de sponsoring van het Brunel Solar Team. Daarom zijn energietransitie en duurzaamheid het thema van het ontwerp voor hun nieuwe kantoor in Delft. 

Voor deze locatie heeft Heyligers architects  een nieuw werkplekconcept en huisstijl ontwikkeld. Het creëren van een huiselijke sfeer was hierbij het uitgangspunt, net als dat het kantoor geschikt moet zijn voor hybride werken. De oplossing is gevonden in de collectie van Conceptual Furniture Design. Naast de ARBO flexwerkplekken zijn er een focusruimte en diverse ‘pods’ geplaatst voor online calls of telefoongesprekken. De flexwerkplekken worden afgewisseld met ronde zitjes en stalen frames waarin whiteboards en planten zijn opgenomen. De zone waarin de bijzondere functies als de ‘pods’, diverse zitjes en een scrumruimte zijn georganiseerd is gemarkeerd met een houten lamellenplafond. Voor een ontspanning tijdens de werkdag is een relaxruimte voorzien. Alle toegepaste materialen zijn duurzaam en/of circulair.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Meer projecten

Universiteitsbibliotheek Leiden

Katja Hogenboom Studio ism Jasper Felsch/Felsch Architecten

Moore DRV – Goes

Lanowv
Projecten