Domino’s Pizza Benelux

Domino’s Pizza is recent verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Nieuwegein. Onderdeel hiervan is de realisatie van een aantrekkelijke werkomgeving. Door het hergebruik van bestaande werkplekken is dit project een prachtig voorbeeld van de duurzame inzetbaarheid van onze collecties.

Project Nieuwbouw Domino’s Nieuwegein
Opdrachtgever Domino’s Pizza Benelux
Interieurarchitect &
Projectmanagement
Lanowv

Los meubilair SV Collection
Periode 2020
Fotografie Peter Baas

Over dit project

Domino’s Pizza is recent verhuisd naar een nieuw bedrijfspand met kantoor in Nieuwegein. Intensieve samenwerking met alle betrokken partijen heeft geleid tot een mooi eindresultaat; een aantrekkelijke, inspirerende werkomgeving, moderne productielocatie en efficiënt distributiecentrum.

Bijzonder aan dit project is de jarenlange relatie met Domino’s en de verhuizing van bestaande werkplekken naar de nieuwe locatie. Het design en de kwaliteit van de S200 serie van Unifor maakten het mogelijk om deze werkplekken probleemloos opnieuw in te zetten, ook na tien jaar. De werkplekken zijn gereinigd en gecontroleerd op functionaliteit voor hergebruik. Voor de uitbreiding zijn nieuwe bureaus uit dezelfde serie van Unifor geleverd. Opbergkasten van Iduna zijn ook opnieuw ingezet en aangevuld met nieuw uit dezelfde serie. Een prachtig voorbeeld van de duurzame inzetbaarheid van onze collecties.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Meer projecten

Nevi Zeist

Colliers Design & Development

VORM Rotterdam

Architektenkombinatie Bos Hofman
Projecten