H&L Accountants & Belastingadviseurs

Door een sterke groei die H&L Accountants & Belastingadviseurs heeft doorgemaakt, is er gekozen voor een nieuwe, passende huisvesting in Etten-Leur. Het H&L team zal hier relaties kunnen ontvangen en medewerkers kunnen geïnspireerd aan de slag om bestaande en nieuwe relaties succesvol te bedienen!

Project H&L Etten-Leur
Opdrachtgever H&L Accountants & Belastingadviseurs
Design & Build Lanowv

Los meubilair SV Collection
Periode 2022
Fotografie Peter Baas Photography

Over dit project

Eind 2020 ontvingen wij Han Hoendervangers en Daan Luijkx van H&L Accountants & Belastingadviseurs in onze eigen clubhuis-showroom. De twee gedreven ondernemers zaten vol ambities en mooie plannen voor de toekomst.
De klantgerichte, persoonlijke en betrokken aanpak van het H&L team heeft geleid tot een sterke groei van dit mooie bedrijf. Dit, in combinatie met de aandacht voor de medewerkers resulteerde in de behoefte aan een nieuwe, passende huisvesting in Etten-Leur.

In 2021 is het pand van casco tot realisatie ontworpen en de planning en kostenraming gemaakt voor het samenvoegen van de toenmalige twee locaties: Roosendaal en Sprundel. Eind 2021 is de opdracht verstrekt aan alle partijen en was de tijd aangebroken om te bouwen en in te richten. 

Medio 2022 was het moment dan eindelijk daar; de opening van het fantastische nieuwe kantoor waarin H&L Accountants & Belastingadviseurs de komende jaren trots haar relaties kan ontvangen en de medewerkers geïnspireerd aan de slag kunnen gaan om bestaande en nieuwe relaties succesvol te bedienen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Meer projecten

KPN

Michiel Raaphorst, V8 architects

Emborion / Oxin Growers

Sheryl Leysner
Projecten