MBO College Airport

MBO College Airport in Hoofddorp is al ruim 27 jaar dé vakschool voor opleidingen gericht op Airport & Logistic Services, Aviation Technology en Travel & Hospitality. Binnen de eigen Aiport Lounge van het MBO College staat hospitality ook centraal. Het biedt een warm welkom voor studenten, medewerkers en bezoek.

Project MBO College Airport
Opdrachtgever ROC Amsterdam
Interieurarchitectuur buroDesk – Heleen Eilers

Los meubilair SV Collection
Periode 2021
Fotografie Melanie Samat

Over dit project

De Airport Lounge van MBO College Airport is een leeromgeving gerund door studenten. Hier leer je etiquette, gastheerschap, ‘food & beverage’ vaardigheden en het verlenen van tópservice. Het bedrijfsleven ontmoet hier studenten en docenten, want naast onderwijs wordt deze ruimte ook gebruikt voor training en scholing.

Interieurarchitect Heleen Eilers van BuroDesk dacht verder dan alleen het ontwerpen van de lounge. De Customer journey begint al bij de slagboom van het parkeerterrein. Naar de lounge nam zij dan ook de balie, entree en de trap naar de tribune mee in haar ontwerp. Centraal staat hierbij hospitality: welkom en gastvrij, voor studenten, medewerkers en bezoek.

Heleen Eilers zocht hierbij naar een combinatie van chique ogend en betaalbaar meubilair en vond dit in de collectie van Conceptual Furniture, Iduna en Sellex.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Meer projecten

WTC Almere

Crielaers & Company

Universiteitsbibliotheek Leiden

Katja Hogenboom Studio ism Jasper Felsch/Felsch Architecten
Projecten