Mendix Rotterdam

Open en dynamisch als het bedrijf zelf. Dit kenmerkt de werkomgeving van Mendix. Deze specialist in low code en één van de snelste groeiers in IT, is sinds 2018 gevestigd in ‘De Rotterdam’. SV leverde de werkplekken.

Project Mendix
Opdrachtgever Mendix
Consultant CBRE

Los meubilair SV Collection
Periode 2020
Fotografie Sophie Mylou

Over dit project

Mendix koos in 2018 bewust voor ‘De Rotterdam’. Een iconisch, modern en goed bereikbaar gebouw midden in het bruisende Rotterdam, de stad van aanpakkers. Sindsdien is een dynamische werkomgeving gecreëerd, verspreid over twee verdiepingen en met een oppervlakte van bijna 7000 m2. Een interieur waarin hard gewerkt wordt en samenwerking en werkplezier hoog op de agenda staan.

De dynamiek ondersteunt en stimuleert de werkzaamheden van het bedrijf. De open werkomgeving biedt werkplekken, ruimte voor geconcentreerd werk en scrumrooms voor creatieve samenwerking. Het ‘standing desk’ eiland is er voor iedereen die van werkhouding wil veranderen. In de jungletuin heerst stilte voor ontspanning en reflectie, terwijl de game area juist voorziet in actieve ontspanning. Er zijn LEGO-wanden en pantry’s met écht goede koffie. Trots zijn ze op de centrale ontmoetingsplek, het restaurant en café; de plek om bij te praten, te eten en te feesten. Bij Mendix staat goede zorg voor haar medewerkers voorop.

Voor dit project leverde SV in hoogte verstelbare werkplekken van UniFor en bureaustoelen van Wagner.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Meer projecten

Nieuwe Kerk in Delft

Van Hoogevest Architecten

Universiteitsbibliotheek Leiden

Katja Hogenboom Studio ism Jasper Felsch/Felsch Architecten
Projecten