Peute Group

Peute Group: ''Het meubilair is niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam en kwalitatief hoogwaardig.''

Project Peute Recycling
Opdrachtgever Peute Group
Interieurarchitectuur
RoosRos Architecten

Los meubilair SV Collection
Periode 2023
Fotografie Peter Baas Photography

Over dit project

Peute is een internationaal opererende onderneming die zich focust op het recyclen van papier en kunststoffen. Het in 1960 opgerichte bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van kleine, lokale speler tot één van de grootste onafhankelijke papier- en kunststofverwerkers ter wereld.

Na 60 jaar is het bedrijf eind 2023 verhuisd van Dordrecht naar Rapenburg in Alblasserdam waar wij in samenwerking met onze partners meubilair mochten leveren.

Op de nieuwe locatie van 6 hectare is het hoofdkantoor via een loopbrug verbonden met 36.000 vierkante meter aan productieruimte.

Dick Siemerink van Peute Group.: “Tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe locatie in Alblasserdam hebben we RoosRos ingeschakeld als onze interieurarchitect.

SV kwam hier samen met haar partner Julia+ presenteren hoe zij de inrichting van onze kantoor- en productieomgeving zagen. Vanaf het eerste moment was er een klik tussen Peute enerzijds en SV en Julia+ anderzijds.

Het heeft geresulteerd in een fantastische werkomgeving met prachtige natuurlijke kleuren. Het meubilair is niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. De samenwerking met SV is geweldig gelopen, van de allereerste ontvangst bij hun op kantoor tot het afmonteren van de meubels in onze kantoren. Wat een fijne mensen om mee samen te werken.”

 

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Meer projecten

Universiteitsbibliotheek Leiden

Katja Hogenboom Studio ism Jasper Felsch/Felsch Architecten

Wageningen University & Research – Omnia

Broekbakema
Projecten