Schwalbe Benelux

''SV heeft 18 jaar geleden ook onze kantoorinrichting naar volle tevredenheid verzorgd. De meubels waren nog van uitstekende kwaliteit maar omdat het volledige kantoor werd gerestyled was het tevens tijd voor een modernere uitstraling en meubels die voldoen aan de nieuwste ARBO maatstaven.''

Project Schwalbe
Opdrachtgever Schwalbe Benelux B.V.
Design & Build
Lanowv –  Oette van Dael

Los meubilair SV Collection
Periode 2023
Fotografie Peter Baas Photography

Over dit project

Schwalbe Benelux is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige fietsbanden en accessoires. Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit heeft Schwalbe een prominente positie verworven in de fietsindustrie.

Afgelopen jaar heeft Schwalbe Benelux haar kantoor vernieuwd, waarbij modern design en functionaliteit hand in hand gaan. De renovatie weerspiegelt niet alleen het streven naar een eigentijdse werkomgeving, maar benadrukt ook de missie van Schwalbe: het continue streven naar vooruitgang en efficiëntie.

Walter van den Hoven van Schwalbe Benelux B.V.: Het lag voor de hand dat wij met het uitzoeken voor nieuwe meubels uiteindelijk weer terechtkwamen bij SV.

SV heeft 18 jaar geleden ook onze kantoorinrichting naar volle tevredenheid verzorgd. De meubels waren nog van uitstekende kwaliteit maar omdat het volledige kantoor werd gerestyled was het tevens tijd voor een modernere uitstraling en meubels die voldoen aan de nieuwste ARBO maatstaven.

De samenwerking is prettig verlopen en alle afspraken zijn keurig en op tijd nagekomen.

Het eindresultaat is fantastisch, alles is perfect op elkaar afgestemd en genereert een aangename werkomgeving.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Meer projecten

Nevi Zeist

Colliers Design & Development

MBO College Airport

buroDesk
Projecten