Vanderlande Industries BV

De campus van Vanderlande heeft zich uitgebreid met Gebouw 60. Het toekomstgerichte gebouw biedt o.a. 8500m2 kantoorruimte en een groot bedrijfsrestaurant. Flexibiliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. De collecties van Conceptual, Sellex en STUA sluiten hier haarfijn bij aan. Als SV zijn wij trots dat wij onze bijdrage hebben mogen leveren aan de inrichting van dit indrukwekkende gebouw.

Project Vanderlande – Gebouw 60
Opdrachtgever Vanderlande Industries BV
Consultancy Phidias Community Innovation,
Altavilla
Interieurarchitectuur LA | Architecten Ingenieurs

Los meubilair SV Collection
Periode 2021
Fotografie Thijs van Lankvelt311 Photography

Over dit project

Vanderlande is een internationaal opererende onderneming die transportsystemen voor interne logistiek levert. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Om alle werknemers een fijne werkplek te bieden, heeft het bedrijf en de bijhorende campus in Veghel zich uitgebreid met Gebouw 60. Het gebouw is ontworpen om ruimte te creëren voor 800 werkplekken, diverse collaboration-, vergader-, samenkomst/brainstorm-, ontspannings- en restauratieve ruimtes met duurzaamheid als kernthema.

Bij de zeven verdiepingen van Gebouw 60 vind je zowel op de begane grond als op de eerste verdieping een entree. De entree op de begane grond geeft toegang tot het bedrijfsrestaurant, waardoor er een directe verbinding ontstaat met de campus.

Het bedrijf schakelde Phidias in voor bouw- en interieurprojecten bij verschillende vestigingen van Vanderlande in binnen- en buitenland die op hun beurt SV inschakelde voor de projectmeubelcollecties van o.a. Conceptual, Sellex en STUA.

Het multifunctionele meubilair en de strategische indeling van de verdiepingen, zorgt ervoor dat de flexibiliteit van het gebouw hoog blijft en Vanderlande ook met dit ‘slimme’ gebouw weer volop  kan werken aan de toekomst!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Meer projecten

Brunel Delft

Heyligers Architects

Parcom Capital

Fokkema & Partners Architecten
Projecten