>officeDe regie over jouw werkomgeving? Lees verder om een quickscan aan te vragen

CSS Box

Een ruimte in een ruimte.

De CSS box wordt toegepast als stilte- of concentreerplek in de open werkomgeving, kantoortuin of ontvangstgebied. De CSS box kan geplaatst worden in elk interieur waar akoestische correctie nodig is, zoals hotellobby’s, co-working spaces en openbare ruimtes.

Het CSS systeem bestaat uit modulaire en vrijstaande elementen, gemaakt van hoogwaardige, geluidsabsorberende technische materialen. De materialen zijn niet toxisch en brandwerend.

Meer weten over Citterio CSS Box?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de toepassing van onze collecties.

Merk: Citterio
Ontwerper: Mirenzi en Parigi
Meer informatie: Website Citterio

Projecten

Mendix Rotterdam

Open en dynamisch als het bedrijf zelf. Dit kenmerkt de werkomgeving van Mendix. Deze specialist in low code en één van de snelste groeiers in IT, is sinds 2018 gevestigd in ‘De Rotterdam’. SV leverde de werkplekken.

Bekijk project

WTC Almere

Loop de ontvangsthal in en je waant je in een luxe hotellobby. WTC Almere is warm, sfeervol en uitnodigend. Je voelt je er meteen welkom.

Bekijk project

Universiteitsbibliotheek Faculteit Sociale Wetenschappen

De bibliotheek is dankzij oplossingen op maat een ideale plek om in alle rust te kunnen studeren.

Bekijk project

DRV Accountants & Adviseurs

Trots op onze bijdrage aan het nieuwe interieur van DRV Accountants & Adviseurs. Een rauwe maar tegelijkertijd warme stijl, die perfect aansluit bij de echte economie.

Bekijk project

Havecon Kassenbouw

Trots om door Lanowv en Havecon gekozen te zijn als leverancier van het nieuwe hoofdkantoor van Havecon Kassenbouw.

Bekijk project

Colliers

”Door deze unieke locatie en het innovatieve werkplekconcept is dit kantoor een plek waar je wilt zijn, niet waar je naar toe moet.” Aldus Dirk Bakker, CEO van Colliers.

Bekijk project

Gemeentehuis Sint Michielsgestel

Aan AREA Occupier Solutions is gevraagd om een deel van het gemeentehuis van Sint Michielsgestel te transformeren. Het resultaat is een huis voor de hele gemeenschap; een multifunctioneel gebouw met een sociaal en levendig karakter.

Bekijk project

Basque Luxury | San Sebastian

Het hoofdkantoor van lifestyle magazine Basque Luxury is een plek om samen te komen en te werken, in een atmosfeer die doet denken aan thuis. Een project van STUA.

Bekijk project

Voraport Hotel | Barcelona

Projectmeubilair dat zich makkelijk laat verplaatsen en opbergen als de ruimte anders gebruikt wordt. Sellex richtte in 2019 de conferentiezaal van het Voraport Hotel in Barcelona opnieuw in.

Bekijk project

Big Green Egg

Team Paul de Vroom + Sputnik creëerde voor Big Green Egg in De Lier een totaalontwerp, waarbij architectuur, interieur en meubilair één geheel vormen en het resultaat duurzaam is. SV leverde een deel van het meubilair.

Bekijk project

Hallo!
Wil je het laatste NEWs van SV Collection in je mailbox?

Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief en worden niet gedeeld met derden. Op ieder moment kan je je afmelden voor de nieuwsbrief door de link onderaan de nieuwsbrief. Jouw privacy is van belang voor ons!