Huis van Roosendaal

De transformatie van het Huis van Roosendaal. Een eigentijds en uitnodigend stadskantoor.

MBO College Airport

ROC TV MELANIESAMAT

MBO College Airport in Hoofddorp is al ruim 27 jaar dé vakschool voor opleidingen gericht op Airport & Logistic Services, Aviation Technology en Travel & Hospitality. Binnen de eigen Aiport Lounge van het MBO College staat hospitality ook centraal. Het biedt een warm welkom voor studenten, medewerkers en bezoek.

Vanderlande Industries BV

vanderlande interieur sRGB

De campus van Vanderlande heeft zich uitgebreid met Gebouw 60. Het toekomstgerichte gebouw biedt o.a. 8500m2 kantoorruimte en een groot bedrijfsrestaurant.
Flexibiliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. De collecties van Conceptual, Sellex en STUA sluiten hier haarfijn bij aan.
Als SV zijn wij trots dat wij onze bijdrage hebben mogen leveren aan de inrichting van dit indrukwekkende gebouw.

WTC Almere

WTC TOPVIEW WACHTEN

Loop de ontvangsthal in en je waant je in een luxe hotellobby. WTC Almere is warm, sfeervol en uitnodigend. Je voelt je er meteen welkom.

Nieuwe Kerk in Delft

Nieuwe Kerk Delft STUA38

In dit historische en architectonische pand hebben wij de LaClasica stoelen van STUA mogen leveren. Een mooi en bijzonder project!

Colliers

190807 0004

‘Door deze unieke locatie en het innovatieve werkplekconcept is dit kantoor een plek waar je wilt zijn, niet waar je naar toe moet.” Aldus Dirk Bakker, CEO van Colliers.

Projecten