Topigs Norsvin

De basis voor het ontwerp voor Topigs Norsvin zijn de missie, de visie en de kernwaardes van de organisatie. Daarbij hebben we de praktische en esthetische wensen van de medewerkers opgehaald en vertaald in een kleurrijk, warm en welkom geheel.

Huis van Roosendaal

De transformatie van het Huis van Roosendaal. Een eigentijds en uitnodigend stadskantoor.

Vanderlande Industries BV

vanderlande interieur sRGB

De campus van Vanderlande heeft zich uitgebreid met Gebouw 60. Het toekomstgerichte gebouw biedt o.a. 8500m2 kantoorruimte en een groot bedrijfsrestaurant.
Flexibiliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. De collecties van Conceptual, Sellex en STUA sluiten hier haarfijn bij aan.
Als SV zijn wij trots dat wij onze bijdrage hebben mogen leveren aan de inrichting van dit indrukwekkende gebouw.

VORM Rotterdam

optopping

Bouw- en vastgoedbedrijf VORM legt de lat hoog voor zijn eigen huisvesting. Samen met Architektenkombinatie Bos Hofman is een gezonde, groene werkomgeving gecreĆ«erd in het monumentale pand ‘De Nieuwe Maaskant’.

WTC Almere

WTC TOPVIEW WACHTEN

Loop de ontvangsthal in en je waant je in een luxe hotellobby. WTC Almere is warm, sfeervol en uitnodigend. Je voelt je er meteen welkom.

Colliers

190807 0004

‘Door deze unieke locatie en het innovatieve werkplekconcept is dit kantoor een plek waar je wilt zijn, niet waar je naar toe moet.” Aldus Dirk Bakker, CEO van Colliers.

Projecten