Een interieur dat wérkt

Kantoor- en projectinrichting Rotterdam

Stel, je staat voor een inrichtingsvraagstuk van een kantoor of project. Je wilt bijvoorbeeld het kantoor optimaliseren voor een hybride werkvorm nu collega’s structureel meer thuiswerken. Of je staat voor de uitdaging om een project naar het nieuwe normaal te transformeren. Goed dat je ons gevonden hebt. Wij begrijpen de problematiek van deze vraagstukken en helpen je graag verder met de juiste oplossingen.

Ben jij op zoek naar:

 • een aantrekkelijke en inspirerende werk-leefomgeving?
 • een goed werkend en functioneel interieur?
 • efficiënter en optimaler gebruik van de beschikbare vierkante meters?
 • een up-to-date en duurzaam inzetbaar interieur met beperkte investeringen?
 • één aanspreekpunt m.b.t. advies, realisatie en nazorg?

Doe je voordeel met onze expertise en neem direct contact op.

Aanbod kantoor- en projectinrichting

Innoveren zit in ons DNA. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van kantoor-en projectinrichting op de voet en zijn sinds 1978 een professionele en competitieve speler in onze sector. Wij werken nauw samen met opdrachtgevers, fabrikanten, architecten en consultants aan steeds veranderende vraagstukken. Ieder project zien wij als een nieuwe uitdaging!

Wat hebben wij te bieden:

 • Kantoor-en projectmeubelen, maatwerk en interieurafbouw
 • Product- en projectmatige advisering
 • Projectmatige begeleiding, incl. werkvoorbereiding en planning
 • Logistieke voorbereiding, inhuizing, montage en nazorg
 • Werkplek-optimalisatie, onderhoud, service en opslag
 • Interieurontwerp en bouwkundig advies i.s.m. derden

Onze werkwijze

Dagelijks zijn wij op zoek naar oplossingen voor de interieurvraagstukken van morgen. Iedereen betrekken wij hierbij, van ons eigen team van adviseurs, interieurspecialisten en monteurs tot onze opdrachtgevers en de architecten met wie wij specifieke ontwerpoplossingen creëren. Door als collectief op te trekken in het gehele traject – van advies, ontwerp, productie en installatie tot gebruik, hergebruik en onderhoud – kunnen wij succesvol bijdragen aan professionele en publieke ruimtes die wérken en die het beste uit mensen halen, iedere dag opnieuw.

We zijn nieuwsgierig naar jouw interieurvraagstuk en helpen je graag verder. Maak een afspraak voor een bezoek in ons clubhuiskantoor en laat je vrijblijvend informeren.

Referenties

Al ruim 40 jaar leveren we een bijdrage aan toonaangevende projecten. Met authentieke projectmeubelcollecties, knowhow en services dragen wij bij aan professionele en publieke ruimtes die inspireren, boeien en verbinden – en die het beste uit mensen halen, iedere dag opnieuw. Bekijk onze portfolio voor recente interieurprojecten waar wij een bijdrage aan mochten leveren.

Thema Clubhuiskantoor

Sinds jaar en dag helpen wij organisaties met het realiseren van een functionele werkomgeving. Extra trots zijn we op ons ‘clubhuiskantoor’, een bewezen concept dat antwoord geeft op de vragen van nu.

Hoe kan het clubhuiskantoor voor jouw bedrijf werken? Kort samengevat ademt het clubhuiskantoor het DNA van jouw bedrijf. Het is de plek waar medewerkers elkaar ontmoeten en waar verbinding centraal staat. Het clubhuis als kantoor is een aantrekkelijke, veilige en functionele omgeving, die inspireert, boeit en verbindt. Het is de club waar je bij wilt horen! Het clubhuiskantoor zien wij als essentieel onderdeel van een hybride werkvorm. Dit vraagt bij iedere organisatie om een op maat gesneden oplossing.

Thema Duurzaamheid

Een interieur kan op vele manieren duurzaam zijn. Bij SV hebben we een brede kijk op dit onderwerp.

Belangrijk onderdeel is de ontwerpkwaliteit van onze projectmeubelcollecties. Zijn de producten doordacht qua functionaliteit, flexibiliteit en materiaal? Is het tijdloos en bestendig? Wat is de levensduur en wat zijn de mogelijkheden voor hergebruik in de breedste zin van het woord?

Daarnaast gaan we met opdrachtgevers in gesprek over gebruiksmogelijkheden zoals huurkoop en lease of het hergebruik van bestaand meubilair.

Na oplevering is van belang dat het meubilair met zorg wordt behandeld. Om de inzetbaarheid en functionaliteit van het interieur optimaal te benutten, biedt SV services in eigen beheer. Wij zorgen dat de geleverde meubelen lang mooi blijven en duurzaam ingezet worden in een veilige werkomgeving.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Projecten